Testimoniale

Folosesc frecvent produse Tanola. Legumele uscate au fost foarte bune. Nu sunt sărate ca celelalte mixuri din comerț. Iar când cunoști și locul în care au crescut legumele ești sigur că sunt cu adevărat sănătoase. Și-au păstrat tare bine aroma, că eu am mai multe produse de ceva vreme și tot folosesc în funcție de ceea ce gătesc. Unde vreau intensitate mai puternică am separat ardei, țelina și usturoi, dar în general folosesc amestecul. Ce ne place cel mai mult? Merele uscate pe care fie le ronțăim așa simple, fie – când nu e post – le mâncăm cu lapte.

Irina L.

Soțul meu are ulcer și trebuie să consume legume și fructe bio. Cel mai mult m-a încântat amestecul de legume care are culoare și gust, nu are aspectul mucegăit al altor mixuri de pe piață. Le folosesc și acum la sosuri și sarmale, nu mai pierd timpul cu tăiatul. Am luat și trufe, am pus puțin pe paste. Aici soțul a fost mai încântat că aveau gust prea puternic pentru mine. Iar cu merele uscate, îmi plac tare mult și pentru că sunt fără zahăr nu mă tem să mă îngrașe. Așteptăm oferte ca să mai mergem.

Elena B.

Fata mea nu mânca nimic care să conțină ceapă, iar cu cea deshidratată și făcută pudră nu mai are nicio problemă. De la Tanola am folosit prima dată de probă fructe – banane, kiwi, căpșuni și mere – sunt foarte bune. Le-am mâncat cu iaurt, le-am pus în prăjituri sau le-am consumat ca gustare rapidă. Am acum amestecuri din diferite legume, iar ceapa a fost o adevărată salvare. Ba chiar și usturoiul l-am făcut la diferite granulații. Pudra o folosesc în mâncare, iar ce e mai mare doar pun cu puțină apă și e gata mujdeiul. Recomand la toată lumea, eu chiar am văzut cum se fac!

Aurica H.

Am convins toate colegele să renunțe la burdușit congelatorul și le-am zis să-și ia zarzavat deshidratat. Eu am rămas super încântată de ardei și de zarzavatul cu de toate. Am făcut borș, am făcut sosuri, iar legumele din plic s-au făcut frumoase la culoare și la gust, s-au umflat ca și cum abia le-aș fi tăiat. Nu mi-a lipsit mirosul, chiar nu mă așteptam, dar le-am folosit și la fripturi. Cu trufele suntem cunoscători deja, pe cele feliate le țin în ulei și am o aromă…Am mai luat și praf de trufe pe care l-am amestecat cu unt și am mâncat pe pâine. Eu evit mult sarea, că am ceva probleme cu inima și în sfârșit am ciorbă cu gust fără să folosesc mixul din comerț. Tanola m-a provocat să mănânc sănătos. Acum ronțăi chipsuri de mere din care pot să fac și compot dacă vreau. Pe mine m-au cucerit când am văzut că scap de umplut congelatorul și nu pierd nimic la gust și savoare.

Lenuș