De ce deshidratarea la rece

Consumul de legume și fructe proaspete este cel mai recomandat. Dar ce faci atunci când în extrasezon tot ceea ce găsești în piață sunt produse crescute cu lumină, căldură și nutrienți artificiali? Mai sunt acestea o opțiune sănătoasă?

Ce spun nutriționiștii:

Legumele și fructele deshidratate la rece sunt adevărate pachete de vitamine și minerale de care corpul tău are nevoie, cu atât mai mult în perioadele în care temperaturile aduc un stres suplimentar organismului.

Prin deshidratarea la rece produsele își păstrează proprietățile nutriționale aproape integral. Spre deosebire de celelalte produse de la raft, Tanola nu folosește conservanți naturali sau artificiali. Tehnologia folosită ajută la păstrarea gustului și a aromelor așa cum le găsești și în natură.

Avantajele împachetării:

Cantitățile mici îți asigură doza de produs necesară, fără să ocupe mult spațiu în bucătăria, cămara sau chiar geanta ta.

Preparare ușoară:

Legumele și fructele uscate la rece pot fi servite de îndată sau rehidratate. Nu vei pierde timp cu tocatul sau tăiatul lor. Trebuie doar să le scoți din pungă și să decizi cum le consumi.

Costuri corecte:

Prețul produselor este unul corect, raportat la eforturile de cultivare, recoltare și prelucrare – în cazul fructelor și legumelor, iar pentru trufe sumele variază în funcție de tipul de produs – de vară sau toamnă.

Iar dacă te îngrijorezi că nu vei termina mixul de fructe deshidratate în aceeași seară în care ți-ai propus o gustare sănătoasă, fii fără griji. Ține ambalajul închis cu un clește special și produsele vor avea aceeași prospețime cel puțin trei săptămâni după desigilare.